Camorraland

Camorraland“Det verste er når du møter en venn for eksempel på gata eller en bar. Og så står man der og snakker og ler. Men inni i deg vet du at det er siste gang du snakker til ham. For dagen etter skal han dø. Og alle vet det, bortsett fra ham selv”.

Mariangela Cacace har skrevet en dokumentarroman om den napolitanske mafiaen.

Camorra er Italias største mafiaorganisasjon og har i flere hundre år kontrollert Napoli og andre byer i Italia. Camorraland gir et skremmende bilde av et system som infiltrerer alt og alle i samfunnet – fra hverdagslige hendelser til verdensomspennende forretninger, fra gateplan til politikere, og fra Napoli til Norge.
Beskrivelsen er hentet fra bokas bakside.

Les om Mariangela Cacace

En anmeldelse av “Camorraland”

  1. Ea says:

    Jeg synes denne boka er veldig spennende. Det var veldig gøy å få et innblikk i mafiaens verden. Kjempebra skrevet, og bra at det står kilder.

Skriv en elevanmeldelse:

NB! Anmeldelsen må godkjennes av redaktørene før den blir publisert.