Avslutning og lokal kåring på Frederik II vgs.

Elisabeth Engen og Simon Dalnoki vant premier for sine bokanmeldelser.

Torsdag 1. og fredag 2. mars hadde vi avslutning for de to deltakende klassene på Frederik II vgs. Vi pratet om de to bøkene som skulle leses etter jul, Camorraland og Etter festen.

Etter at elevene hadde avlagt stemmer på sine favoritter, var det servering av hjemmebakst og saft. Samtid telte Cathrine opp stemmene, og favoritten er… … ja, det vil vise seg på storjurymøtet 8. mars!

Ved juleavslutningen hadde vi en quiz basert på de to første bøkene. Denne gangen valgte vi å utlyse en liten konkurranse på forhånd. Elevene kunne skrive en bokanmeldelse på en fritt valgt bok fra prosjektet. Fra klasse 2STUD fikk vi en god del bidrag. Simon Dalnoki stakk av med 1. plassen. Han vant gavekort på kino og sjokolade. Elisabeth Engen og Simen Håkenstad (ikke til stede) kom på hhv. 2. og 3. plass, og fikk søtsaker i premie. Simon og Simen skrev om Camorraland, mens Elisabeth hadde valgt Mirakel. Takk til alle som sendte bidrag til konkurransen, og gratulerer så masse til vinnerne!

Elever fra klasse 2STUD under avslutningen.