Prisfest på Glemmen videregående skole

Den glade prisvinneren Mariangela Cacace.

Tirsdag 27. mars var det duket for prisfest på Glemmen vgs. i Fredrikstad. I år var det forfatteren Mariangela Cacace som vant med dokumentaren Camorraland. Prisvinneren var sterkt angrepet av influensa, men på festen kom hun!

Lærer Reidun Trandem fra Malakoff vgs. holdt en tale på vegne av de deltakende lærerne, mens tre elever fra Askim vgs. og Frederik II vgs. talte på vegne av elevene. Gruppa String Swing fra musikklinja på Greåker stod for underholdningen, og selve prisen ble delt ut av direktør Tommy Fredriksen i Østfold energi. Nora Gangfløt fra UKULT var konferansier.

En fest er ikke ordentlig fest uten mat! Elever og ansatte på Glemmen vgs. stod for serveringen av lasagne m/tilbehør og kake til dessert.