Lussekatter og litt til på Frederik II

I klasse 1STUK var det f.v. Nicolai, Thea (1. premie) og Silje som ble quizvinnere.

I klasse 1STUK var det f.v. Nicolai, Thea (1. premie) og Silje som ble quizvinnere.

På Frederik II vgs. er to klasser med dette skoleåret, 1STUI og 1STUK. Det ble arrangert julesamling for begge klassene 5. og 13. desember. Vi startet med å presentere de to siste bøkene elevene skal lese. Deretter var det tid for en liten prat og feedback på de to første titlene de hadde lest. De fikk også testet hva de kunne i en quiz for hver av disse bøkene, og mange hadde mye riktig!

Stooore lussekatter fra en av byens bakere.

Stooore lussekatter fra en av byens bakere.

I begge klassene var det to eller flere med full pott, så vi måtte trekke for å kåre en vinner. De heldige på førsteplass fikk hvert sitt gavekort fra Libris og en sjokoladeeske, 2. og 3. premie var også sjokoladeeske. Og når vi snakker om spiselige ting; hva hadde vel en slik samling vært uten servering? Og hva er vel mer julete enn julebrus og lussekatter (Luciadagen), hvis vi ser bort fra ribbe, riskrem og småkaker?

Quizvinnerne Ina, Hanne (1. premie) og Maria i 1STUI.

Quizvinnerne Ina, Hanne (1. premie) og Maria i 1STUI.

Lite synes vi, og satser på at elevene var enige i det. Riktig god jul til alle sammen!