Plakatutstilling på Mysen vgs

Plakatemner

1MEDAB; Mysen vgs.: Noe av etterarbeidet vårt til Det blir pinlig uansett, har vært plakatemner. Arbeidet foregikk i grupper, og alle gruppene fikk et tema som de skulle jobbe med. Temaene var FORSIDEN (Adelen, Anders, Andreas, Amalie), forfatteren (Annika, Benjamin, Carl Oscar, Eirin), innholdet (Elise, Emil, Harriet, Haakon), språk/ form (Isabelle, Jenny, Josefine, Kristine),formål (Kristoffer, Liv, Martin, Oscar), personbeskrivelse (Pernille, Rikke, Runa, Stian) og medieomtale (Stine, Tina, Tor, Veronica). Hver gruppe lagde en plakat av sitt tema. Helhetstanken var norskfag, estetikk, kreativitet. Plakatene utgjør nå en liten utstilling i biblioteket.  Skrevet av: Hilde Kjendalen, norsklærerPlakatemneutstilling i biblioteket. Fotograf: Oscar Tøften Hoff         .                                  Plakatutstilling i biblioteket. Fotograf: Oscar Tøften Hoff                                                                                                           

   Bildene er tatt av Oscar Tøften Hoff i 1MEDA