Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til

Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til_cover“Vi lever jo tross alt i en verden der det foregår mye sosialt. Mennesker henger sammen i tykt og tynt, på godt og vondt. De går rundt i en verden full av mennesker. Mange synes det er hyggelig.”

Lånekassa har satt ned foten. Kjæresten Tore har fått mer enn nok. Foreldrene er de eneste som fortsatt tror normaliteten er en standard hun kan oppfylle.

Det butter i alle ender for jeg-personen i Liv Marit Webergs debutbok, “Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til”. Gjennom svart humor og nådeløs selvutlevering kommer vi under huden på en ung jente som, uten særlig hell, prøver å leve livet slik det blir ventet av henne.

Beskrivelsen er hentet fra bokas baksidetekst.

Les om forfatteren Liv Marit Weberg.

Skriv en elevanmeldelse:

NB! Anmeldelsen må godkjennes av redaktørene før den blir publisert.