En del av meg

En del av megOg likevel er alt endret. Etter to og en halv uke i USA føles det som om jeg er på vei til å bli en annen. Verdenen jeg lever i er heller ikke helt sånn som jeg trodde den var. Det kryr av mørke hjørner som jeg ikke har kontroll over, til og med inni meg selv.

Ida har alltid følt seg litt utenfor i familien. Det var moren, søsteren – og Ida. Hun fikk aldri møte faren sin. Han var halvt indianer og professor på et universitet i Minnesota, der moren studerte for 19 år siden. Så får hun vite at faren hadde to sønner fra før, og hun bestemmer seg for å finne dem. Hun melder seg på et sommerkurs ved det samme universitetet, drar til USA og starter letingen.

Men møtet med indianerne, med studiene, med nye venner – og ikke minst møtet med Will, gir Ida en helt annen sommer enn forventet.

Omtalen er hentet fra bokas bakside.

Les om forfatteren Maren Engelschiøn.

 

Skriv en elevanmeldelse:

NB! Anmeldelsen må godkjennes av redaktørene før den blir publisert.