Vinnere av konkurransen

Vi har kåret vinnerne av konkurransen til Østfoldungdommens kritikerpris. Erlend Bjerkan Kristiansen, Therese Karlsen Norsted, Veronika Marie Olsen og Helene Arnesen, fra 1STUC på Malakoff vgs, vant beste bidrag, oppgave 1 (lag en boktrailer) til boken «Man dør litt hver dag». Isak Nikolai Wilson fra 1MDDA på Greåker vgs, vant beste bidrag, oppgave 2 (lag en twitternovelle) inspirert av alle de 4 nominerte bøkene. I åpen klasse kåret vi to vinnere. Inger Irina Lie fra 1IDRB på Fredrik II vgs, vant med novellen “Nye hvite Adidas sko” og Sebastian Løwengreen Aasgaard, Jens-Marius Bradstorp og Herman Austen Trinborg fra 1IDRA fra Kalnes vgs, vant med saksintervju basert på boken Barneranerne. Gavekort på kr. 1500 deles ut på prisfesten på Blå Grotte, onsdag 19. april.Høst 2013 014